Kære EXO Partnere, nu kan I tjene penge på at finde IT-sikkerheds-arkitekter. Rigtig god vind !  🙂

JOBPROFIL ——————————————————————–

Om Jobbet:

Som it-sikkerhedsarkitekt bliver du en del af et større arkitektteam, der arbejder på langvarige projekter hos nogle af de allerstørste offentlige kunder. Vores kunde driver meget store applikationer med kritiske data med brug af blandt andet cloud-teknologi, samt server og mainframe-teknologi.

Du arbejder projektorienteret på tværs af infrastruktur, applikationer og data, mens du bidrager til integriteten, fortroligheden og tilgængeligheden af de kritiske systemer.

Herunder hører at du:

  • bliver ansvarlig for de it-sikkerhedsløsninger, der leveres, og at du får en vigtig konsulentrolle, hvor du selvstændigt præsenterer og følger op på vores løsninger hos kunderne.
  • arbejder både praktisk og strategisk, da du designer og planlægger løsninger, ligesom du vejleder om datasikkerhed, systemer, netværk, applikationer og processer.
  • selvstændigt udarbejder analyser, som belyser nuværende sikkerhedsniveau og kommer med forslag til forbedringer samt udvikler retningslinjer ift. informationssikkerheden hos kunderne.
  • medvirker til at udarbejde tilbud, som fokuserer på løbende at forbedre de løsninger vores kunde tilbyder.
  • etablerer et stærkt samarbejde med vores kunder

Om virksomheden: 
Du bliver en del af en international arkitektorganisation på op mod 1500 erfarne og professionelle arkitekter. Vores kunde er et rigtigt powerhouse med et intenst globalt samarbejde og fokus på udvikling. Du kommer i første omgang primært til at arbejde på lokale projekter i projektteam med arkitekter og specialister inden for applikationer og infrastruktur, men der vil på sigt også være mulighed for at arbejde globalt. Vores kunde har omfattende vidensdeling både globalt og lokalt samt et omfattende uddannelsesprogram med stort fokus på næste generations teknologier.

Om dig:
Du kender til den nyeste sikkerhedsteknologi og de nyeste trusler, og du er samarbejdsstærk og giver gerne med- og modspil til kunder såvel som kolleger. Du holder overblikket, men du kommer også med forslag til design, innovation og test af systemer, applikationer og databaser. For at lykkes i rollen, forestiller vi os, at du er initiativrig – og villig til at gå forrest for at skabe de nødvendige løsninger, samt at du har:

  • en lang videregående uddannelse, formodentlig inden for it, og gerne suppleret med certificeringer som f.eks. CISSP, CISM og TOGAF.
  • mange års erfaring som it-arkitekt og formodentlig 5+ års erfaring som it-sikkerhedsarkitekt, hvor du har bidraget til store, komplekse projekter.
  • arbejdet i en konsulentrolle, hvor du har været med til at udarbejde tilbud og fået erfaring med flere forskellige brancher og kundevendte aktiviteter – herunder at etablere et godt samarbejde og sælge løsninger gennem professionel rådgivning.
  • rigtig gode kommunikationsevner, skriftligt som mundtligt, på både dansk og engelsk.
  • erfaringen til at designe sikkerhedsarkitektur samt monitorere, evaluere og vedligeholde systemer og procedurer, så vi sikrer informationssystemer og databaser mod uautoriserede brugere.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne sikkerhedsgodkendes.

Alt i alt er der tale om en særdeles spændende, og udfordrende stilling, i en stor international organisation. Og hertil rigtig attraktive vilkår.

——————————————————————————————————————-

Sådan gør du, hvis du kender relevante kandidater

Hvis du kender nogen, der er relevante til denne jobprofil så kontakt os på contact@arnvind.com.

Hos os tjener du som EXO Partner, penge på at kende de rigtige kandidater! Se også http://exo-a.com/exo-partners/