EXO ARNVIND er verdens første sociale search virksomhed,  og samtidig spin-off fra Arnvind Management – er en af Danmarks stærkeste headhunting & management consulting aktører indenfor IT.

Vi søger en række telemarketing assistenter til vores hovedkontor på Rådhuspladsen i København

Rådhuspladsen16_1

Vi tilbyder 

Hos EXO ARNVIND får du lov til arbejde med de bedste i headhunting branchen, og udvikle dine erhvervsrettede kompetencer maksimalt. Vi ønsker kun en ting for dig – og det er at du udvikler dig mest muligt, og dermed også kan bidrage til vores ambitiøse vækst.

Der er et godt socialt sammenhold i vores team af assistenter – som udmønter sig gennem vores ugentlige teammøder, vores firma-frokoster, eller andre af vores events  🙂

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke til de rigtige kandidater 🙂

Jobbet

EXO ARNVIND gennemfører headhunting opgaver for virksomheders IT-afdelinger, og for IT-leverandører.

Du kommer til at indgå i et team, hvor din primære opgave er – gennem telefon, og mail – at sætte møder op for vores management konsulenter med en række kunder, og kandidater. Bemærk at der ikke er tale om telefonsalg, men udelukkende telemarketing.

Omfanget kan være både fuldtid eller deltid,  så stillingen kan også søges af studerende, eller generelt som bierhverv. Hovedparten af arbejdet kan samtidig fint udføres hjemmefra på egen computer.

 

Painted in Waterlogue

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du som person er ambitiøs, udadvendt samt at du har gå-på-mod. Jobbet kræver desuden at du har talegaverne i orden og har gode IT færdigheder – specielt i Microsoft Office 365. Flydende dansk er et must 🙂

Ansøgning

Send cv, karakterbeviser og eventuelt andet relevant materiale til contact@arnvind.com – venligst sæt “assistent” i emnefeltet.

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!