EXO ARNVIND er verdens første sociale search virksomhed,  og samtidig spin-off fra Arnvind Management – er en af Danmarks stærkeste headhunting & management consulting aktører indenfor IT.

Vi søger en salgs ansvarlig samt marketing lead for en række telemarketing assistenter til vores hovedkontor på Rådhuspladsen i København

Rådhuspladsen16_1

Vi tilbyder 

Hos EXO ARNVIND får du lov til arbejde med de bedste i headhunting branchen, og udvikle dine erhvervsrettede kompetencer maksimalt. Vi ønsker kun en ting for dig – og det er at du udvikler dig mest muligt, og dermed også kan bidrage til vores ambitiøse vækst.

Der er et godt socialt sammenhold i vores team af assistenter – som udmønter sig gennem vores ugentlige teammøder, vores firma-frokoster, eller andre af vores events  🙂

Vi tilbyder en særdeles attraktiv lønpakke til den rigtige kandidat 🙂

Jobbet

EXO ARNVIND gennemfører headhunting opgaver for virksomheders IT-afdelinger, og for IT-leverandører.

Du kommer til at indgå i et team, hvor din primære opgave er at deltage i salgsaktiviteter, samt være lead for vores marketing –  hvor vi gennem telefon, og mail sætter møder op for vores management konsulenter med en række kunder, og kandidater.

 

Painted in Waterlogue

Vores tjekliste til dig som kandidat:

  • Erfaren med salg, mødebooking, og telemarketing generelt.
  • Gode IT-færdigheder specielt i Office 365, og Cloud-løsninger
  • Taler og skriver dansk flydende, og engelsk godt
  • Energisk, ambitiøst, humoristisk og med talegaverne i orden.
  • Potentiale til at vokse i stillingen

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til  .

———————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos os tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (også som et link direkte fra LinkedIn mobile):

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!

Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: http://exo-a.com/sign-up-exo-partner/

Vi glæder os til at høre fra dig !