Vil du være med til at udvikle robotter til fremtidens globale fødevareindustri i Århus?

EXO søger for vores kunde en engageret robotekspert, der kan bidrage til udvikling og vedligeholdelse af vores kundes fremtidige robotsystemer.

Som robotekspert bliver du en del af et dygtigt innovativt-team, som har ansvaret for de robotsystemer, der er en del vores kundes produktprogram.

Stillingen som robotekspert omfatter alle faser af software-udvikling kombineret med interaktion med interne og eksterne kunder samt serviceorganisationen.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er softwareingeniør eller har anden relevant teknisk baggrund med interesse for robotter. Du kan være enten nyuddannet inden for dit felt eller have flere års erfaring. Du har viden inden for robottekniske områder som kinematik, baneplanlægning etc.

Følgende faglige egenskaber vil være en fordel (ikke et krav):

  • Erfaring i C++ programmering
  • Erfaring med Linux platformen
  • Erfaring med Robot teknologier
  • Derudover har du som kandidat til stillingen:
  • En god sans for det komplekse sammenspil mellem software og mekanik
  • Stærke analytiske og innovative evner
  • En struktureret tilgang til dit arbejde, og du får afsluttet dine opgaver
  • En positiv tilgang til udfordringer.
  • Du besidder desuden gode engelskkundskaber, i både skrift og tale, og har det godt med at give konstruktiv feedback samt at blive fagligt udfordret på dine ideer.

Da vores kunde er en international koncern og opererer på det globale marked, må der regnes med rejseaktivitet på op til 15 dage årligt.

Vi tilbyder:

En dagligdag i et uformelt arbejds-klima med spændende udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt.

Vores kunde har en mangfoldigt sammensat organisation, der sætter teamwork højt og stræber efter en åben kommunikation. Samtidig er der være plads til humor og sjov i hverdagen, ligesom udvikling, og læring er i centrum.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til 7a3d601262f8@apply.breezy.hr

———————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos os tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (også som et link direkte fra LinkedIn mobile):

7a3d601262f8@apply.breezy.hr

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!

Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: http://exo-a.com/sign-up-exo-partner/

Vi glæder os til at høre fra dig !