EXO ARNVIND søger Microsoft Dynamics CRM udvikler for kunde

Vores kunde er verdensledende inden for løsninger til måling og håndtering af lydbølger. Den globale virksomhed har kontorer og distributører i over 50 lande og mere end 1200 medarbejdere.

Vores kunde har udrullet en global Microsoft Dynamics CRM platform til 600+ brugere, til at varetage salgs- og serviceprocesser og er tæt integreret med ERP løsningen.

Da kravene og ideerne til CRM er stærkt stigende udbygges dette område nu yderligere, med en CRM Softwareudvikler.
ANSVARSOMRÅDER
Du bliver en del af den globale IT afdeling der varetager drift og udvikling af forretningskritiske infrastruktur og forretningsapplikationer. Sammen med CRM teamet der består af yderligere en udvikler samt en række business analysts der arbejder fra forskellige lokationer i verden, har du til opgave at udvikle, og vedligeholde CRM-applikationerne.

Dit daglige arbejde inkluderer:
•    Rådgivning omkring løsningsdesign
•    Estimering af udviklingsopgaver
•    Udvikling, test samt idriftsættelse af releases
•    Vedligehold af løsningen fra mindre rettelser til deltagelse ved kommende opgraderinger.

PROFESSIONELLE KVALIFIKATIONER

Vi søger primært en erfaren Microsoft Dynamics CRM udvikler, som måske også har kendskab til Sharepoint.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er typen der tager ejerskab for de enkelte opgaver og området som helhed. CRM har et højt fokus i organisationen, så dine løsninger er afgørende for virksomhedens  effektivitet.

Du er åben for nye ideer, men går heller ikke på kompromis med ordentligt håndværk, stabilitet og gennemtænkt arkitektur.

Der er tale om en global funktion, hvor flere af dine kollegaer arbejder fra andre lande så du har ingen problemer med at koncernsproget er engelsk.

DER TILBYDES

I denne stilling har du mulighed for at udvikle din karriere sammen med nogle af de mest passionerede lydbølge-eksperter fra hele verden. Frihed under ansvar er rammen. Dette giver en god balance mellem arbejde og familieliv og fremmer konstant udvikling af professionelle og personlige kompetencer i et internationalt og sjovt arbejdsmiljø. Hertil kommer attraktive øvrige vilkår.
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så prøv at sende dit CV i fortrolighed til 5517b2561761@apply.breezy.hr, så vender vi snarest tilbage til dig.

———————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos os tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (også som et link direkte fra LinkedIn mobile):

5517b2561761@apply.breezy.hr

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!

Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: https://exo-a.com/sign-up-exo-partner/

Vi glæder os til at høre fra dig !