EXO ARNVIND søger Frontend-udviklere til en af verdens største IT-virksomheder.

Om dig:

  • Du kan skabe visionære web-løsninger til store danske og internationale brands.
  • Du kan danne en trio sammen med backend- og integrations-specialister, som kan skabe unikke løsninger.
  • Du er struktureret i dit arbejde, så andre kan følge dig.
  • Du er ikke bange for at gå forrest med nye teknologier, men forstår også at vælge det afprøvede, når det er bedste løsning.
  • Du fungerer både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre. Opgaverne bliver fulgt til dørs og du kommunikerer sikkert med de kunder, du har ansvar for, med professionelle produkter leveret til tiden.

Dine kvalifikationer

Need to have:

Det er afgørende, at du har spidskompetencer i flere af følgende:

HTML5, CSS3, JaveScript, jQuery, Bootstrap, Zurb Foundation. LESS, SASS, Node.JS, NPM, Git, Grunt, Gulp, Requiere.js og Browserify

Nice to have:

Kendskab til et server-side framework (helst ASP.NET MVC, men ellers fx Ruby on Rails, Django eller PHP), MVVM- eller Single Page App-framework, fx Knockout.js, Backbone eller AngularJS, Adobe Photoshop og Illustrator

Vores kunde tilbyder

Du bliver en del af et inspirerende og innovativt miljø, blandt nogen af Danmarks fagligt dygtigste kollegaer. Som internationalt konsulenthus tilbyder vi et fantastisk netværk og arbejdsopgaver, der udfordrer din faglighed.

Er du drevet af at lære nyt – kan vores kunder og interne projekter, give dig mulighed for at se ting i et nyt perspektiv og lære ting, du ikke ser andre steder.

Vi tilbyder rigtig  gode uddannelses- og udviklingsmuligheder der kan inspirere og styrke dig fagligt.

Om vores kunde

Hos vores kunde er kernefokus på digital transformation, samt hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere forretning. De leverer IT-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore. Samtidig er vores kunde et af verdens største IT-huse med ansatte i over 40 lande, heraf med en stor medarbejderstab i Danmark med kontorer i såvel København, som Aarhus.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem som et link direkte fra LinkedIn.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!

Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: Sign up EXO Partner

Vi glæder os til at høre fra dig!