EXO ARNVIND søger Senior Salesforce konsulent

Vil du arbejde med både teknologi, forretning og mennesker? Kan du inspirere danske virksomheder til at rykke deres forretning og få mest muligt ud af deres IT-investering? Så er du måske den nye Senior Salesforce konsulent  for vores kunde – som er en af verdens største IT-leverendører.

Du gør Salesforce-visioner til virkelighed

Som Senior Salesforce-konsulent hos vores kunde tilbringer du størstedelen af din tid ude hos vores selskabets mange kunder. Her bruger du dit grundige kendskab til Salesforce-platformen til at hjælpe mellemstore og store danske virksomheder på tværs af brancher med at skabe værdi og øge effekten af deres IT-investering.

Du afdækker, analyserer og forstår virksomhedens forretningsmæssige behov, og beskriver hvordan Salesforce kan imødekomme dem, både out of the box og gennem udbygninger og konfigurationer, der nærmer sig en skræddersyet løsning.

På den måde inspirerer du ledere og medarbejdere til nye visioner og ambitioner for IT-understøttelse, der rykker deres forretning. Som bindeleddet mellem IT og forretning er det også dig, der går forrest, når det kommer til den endelige konfiguration og implementering af løsningen. Her omsætter du drømme og visioner til håndgribelige flows og sikrer, at den løsning, I beskrev sammen, også er den, der bliver leveret.

Indsigt i forretning, teknik – og mennesker

Der findes ikke én bestemt vej til succes i dette job. Men har du en lang videregående IT-relateret uddannelse, fx cand.merc.dat eller cand.merc.IT, er det en god start, ligesom det naturligvis er en stor fordel, hvis du allerede er stærk på Salesforce-eller andre CRM systemer.

Du har mindst fire års relevant erhvervserfaring. Her er det især et plus, hvis du har arbejdet med Cloud-teknologier, CRM, Salg & Support-systemer, marketing automation eller nogle af de øvrige områder, der også er en del af Salesforce.

Du er generelt vild med software og teknologi, der kan være med til at understøtte og udvikle en forretning. Du forstår både, hvad der sker ’bag skærmen’ i fx Salesforce, og hvordan processer kan tilpasses en virksomheds systemer og virkelighed.Samtidig er du i stand til at kommunikere, så dine kunder bliver smittet med din begejstring for de muligheder, du ser.

Hos vores kunde er er du en del af afdelingen Digital Customer Experience – et fagligt meget stærkt miljø, hvor sparring og videndeling er med til at sikre din løbende udvikling.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 DKK eller 700 EURO til dig!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!